Bliv Frivillig i Maria & Adrian’s shelter i Rumænien

Der er altid brug for et par ekstra hænder i shelteret. Som frivillig i Maria & Adrian’s hundeshelter, der huser over 450 hunde, er der mange forskellige opgaver, du kan tage del i, alt efter dine evner, fysiske formåen og hvad du føler dig tryg ved.

Opgaver i Shelteret

Der er altid brug for hjælp til det mere fysiske arbejde som at fylde vand og mad op, rydde op efter hundene og rengøre kennelerne. Hvis du har håndværksmæssige færdigheder, er der også rig mulighed for at bygge forbedringer i shelteret.

En stor del af det frivillige arbejde i shelteret handler også om at vise omsorg og tilbringe tid med hundene. Dette kan være ved at være til stede i kennelerne, snakke og kæle med dem (de hunde der ønsker det), gå ture med dem, børste dem osv. Derudover er der også en vigtig opgave i at tage billeder og videoer af hundene, som kan bruges til at fremme adoptioner.

Eksempler på opgaver i shelteret:

  • Fylde vand og mad op
  • Rengøre kenneler
  • Give hundene opmærksomhed og omsorg
  • Foretage byggemæssige forbedringer i shelteret
  • Tage billeder og videoer af hundene

Du vil ikke blive pålagt en fast arbejdsplan eller sat til opgaver, du ikke føler dig tryg ved eller fysisk i stand til at udføre.

En Givende Oplevelse

Mange, der har været frivillige i Maria & Adrian’s shelter, beskriver det som en af de mest berigende og rørende oplevelser. Du skal være forberedt på at blive emotionelt påvirket – både positivt og negativt. Positivt, fordi du vil møde mange fantastiske hunde, som har brug for den hjælp du giver, og negativt, fordi hver hund fortjener et kærligt hjem udenfor shelteret. Selvom shelteret er meget bedre end et liv på gaden eller at havne i et offentligt shelter, er det ikke et rigtigt hjem.

Bliv en del af vores team og gør en forskel for hundene i Maria & Adrian’s shelter. Din tid, omsorg og opmærksomhed kan ændre deres liv.

Det Praktiske

Alle midler i foreningen går til shelteret, så som frivillig afholder du alle udgifter selv. Det vil sige:

  • Transport til Sibiu Lufthavn (herfra kan man blive hentet og kørt til shelteret)
  • Hotel. Det hotel der ligger tættest på shelteret er Hotel Fantanita Haiducului og kan findes på booking.com
  • Forplejning

Der er i øjeblikket ikke mulighed for at bo i shelteret. Der er ikke rindende vand og kloakering i shelteret. Alt vand bliver pumpet op fra en brønd på grunden via en pumpe, der får strøm fra nogle solpaneler. Så det er også sparsomt med strøm i shelteret. Der er heller ikke køkkenfaciliteter osv.

Vi forsøger altid at koordinere det således, at der er flere frivillige, der rejser til shelteret og er der på samme tid. Især hvis det er første gang man er frivillig i shelteret, er det vigtigt, at der også er mere erfarne frivillige, så man kan blive sat godt ind i tingene. Udover de danske frivillige, som du vil få glæde af, vil du ganske givet også møde dedikerede frivillige fra eksempelvis Tyskland og Frankrig. Der er et rigtig godt sammenhold, og vi hjælper hinanden og ikke mindst hundene så godt vi kan.

Har du yderligere spørgsmål til det at være frivillig i shelteret, eller er du interesseret i at vide, hvornår vi regner med at det næste hold skal afsted – så tag endelig fat i Benjamin Hansen via Messenger eller på benjamintrue@gmail.com. Du kan også altid stille dine spørgsmål i vores Facebook-gruppe Maria & Adrian’s Shelter.