Vi er en mindre gruppe af hunde venner, som arbejder 100% frivilligt med det ene ønske at hjælpe og støtte Maria Cristina Rieza og hendes mand Adrian, med deres hårde arbejde i Rumænien, hvor de dagligt kæmper for at hjælpe ALLE de gadehunde, de finder og hører om til et bedre liv udenfor Rumæniens grænser. Deres projekt kalder de for “Hope for the Future” og kan findes her på dette link, som administreres af den tyske support afdeling:

https://www.hope-for-future.com/?fbclid=IwAR2V8tI_fLK9j5FU5WKjfk1vuFm3TcmUifq7mkrV-msiUaLyFeD0i_jXNFw

Vi har valgt at kalde vores forening:

’Hjælp til Maria og Adrians Shelter i Rumænien’
https://www.rumænskehunde.dk/

VAT ID DK41877499

Facebook: Maria & Adrian’s Shelter

IG: mariasshelter

Mail: marias.shelter@outlook.com

Mobilepay: 482413

Vores mission

I en verden hvor mennesket har alt, prøver vi at hjælpe alt vi kan.

Vi er en flok ildsjæle, der alle arbejder frivilligt for at hjælpe nødlidende dyr fra Rumænien. Det har vi gjort i mange forskellige sammen hænge, nogle af os i en årrække.

Vi har derfor startet denne non-profit forening som støtte og opbakning til ‘Hope for the Future’.

Hvorfor har vi valgt at fokusere på lige netop Rumænien og Marias og Adrians arbejde med at redde hunde?

  • For det første fordi vi kan se hvor stor nøden er. Rumænien hører til et af de absolut fattigeste lande i Europa, hvor ulighed og korruption gør alting meget svært.
  • For det andet fordi vi kan se, at den hjælp Maria og Adrian modtager fra flere lande, rent faktisk gør en kæmpe forskel. Dette kan alle personligt følge med i ved at følge Maria og flere af de grupper vi linker til her på siden.
  • For det tredie fordi shelteret er i Europa. Samt at det rent faktisk er muligt, at besøge eller deltage som frivillig på stedet og opleve det hele med egne øjne, hvis ønsket.
  • Sidst men ikke mindst har vi alle et længere privat kendskab til Maria og Adrian. Vi har hver især arbejdet med Maria, enten ved at være plejefamilier for hendes adoptions hunde, ved at hjælpe med transport af hunde og dermed har mødt enten Maria eller Adrian eller ved at bidrage med frivilligt arbejde i form af indsamlinger i andre sammenhænge.

– Maria og Adrian hjælper alle hunde, store som små, hvalpe, som gamle og syge hunde.

Du kan læse mere om Marias og Adrians arbejde her på siden, som vi har valgt at kalde ‘Rumænske Hunde’ og som på vores facebook side hedder ‘Romanian Dogs Marias Support Group  ‘, samt de forskellige link vi henviser til på disse sider.

Som verden ser ud idag, er der desværre rigtig mange, der behøver hjælp og støtte. Både mennesker, dyr og natur. Heldigvis er der også rigtig mange, der så samles om at forsøge at gøre en forskel for lige den specifikke gruppe af dyr, mennesker eller miljø/ klima/ natur, de mener er vigtig at støtte op om.

Det er med den baggrund vi har dannet denne forening.

Vi har i en årrække observeret, hvordan Maria, som en ung rumænsk kvinde har kæmpet, for at hjælpe de hunde, hun dagligt har fundet og for næsten ingen midler. Med årene er hendes netværk heldigvis vokset og det er hendes familie også, som nu tæller hende selv og hendes mand samt en nu næsten voksen datter og deres lille dreng, der kom til verden i 2020.

– Og der findes allerede nu flere mennesker og mindre foreninger, der forsøger at støtte og hjælpe Maria Cristina og hendes mand i Europa. De har alle fokus på at få hundene ud af landet til et bedre liv samt at støtte deres shelter økonomisk. Derfor er det også lykkedes at hjælpe rigtig mange gadehunde fra de mest forfærdelige kår til nye og bedre hjem rundt om i især det nordlige Europa, hvor varme og kærlighed til menneskets bedste ven står i højsædet.

På facebook kan man blandt andet møde nogle af disse hunde i denne tyske gruppe https://www.facebook.com/groups/635844136877624

– men ellers er Maria også flittig til altid at dele de hunde hun har formidlet videre før og efter på sin egen facebook side: https://www.facebook.com/MaRRia.Cristina

Trods støtte og opbakning er de forhold, som denne lille familie arbejder under desværre stadig stærkt kritisable og det shelter de har fået bygget i sådan en forfatning, at der ikke skal de store klima forandringer til før hundene står i vand til langt over poterne eller uden tag over hovedet. De er forsat i mangle af alt fra rindende vand, strøm varme, huse, læ og ly for vind og vejr, personale, mad, m.m. Alt for meget til at man kan holde ud at se på det, uden at ville forsøge at gøre bare en lille forskel. De vilkår de har nu, vil i længden blive en alt for hård kamp for dem til at kunne klare dagen og vejen, hvis ikke vi er mange flere der forsøger at løfte i flok og hjælpe familien og dermed hundene på en måde som er langtidsholdbar.

Det er derfor vi har valgt at danne denne lille forening, som har fokus på at hjælpe Maria og hendes familie. En forening, som skal støtte op om konkrete formål, der i længden vil kunne tilbyde hundene bedre livs vilkår i shelteret “Hope for the Future”.

Du kan læse mere om, hvilke tiltag vi forestiller os der skal til, for at kunne hjælpe familien og hundene fremover her på siden.