Hvorfor hjælpe Maria og Adrian?

Simpelthen fordi de har brug for hjælp.

Vi er en lille gruppe mennesker, fra flere forskellige lande, der i mange år har fulgt Marias og Adrians arbejde og kan bevidne at disse 2 mennesker giver ALT de har i sig for at være noget for dyrene.

Vi har fra hvert vores land, hver vores sofa kunne se til hvordan disse 2 mennesker kæmper en daglig kamp for så mange. Derfor hjælper vi dem, på hver vores måde – så godt vi kan. Nogle sælger syltetøj og donerer fortjenesten, nogle tager hunde i pleje og hjælper dem videre, nogle sørger for adoptioner, nogle sørger for logistik, andre for hjemmesider eller hjælp til at informere og formidle om dette arbejde.

Alligvel mangler vi hænder kræfter og resourcer. Men ikke mindst flere økonomiske midler.

Maria og Adrian kunne vælge at vende ryggen til. De har et lille barn og kunne måske ønske sig at deres lille dreng voksede op på en helt almindelig måde, som andre små rumænske børn. Men de vælger at arbejde med hjertet, at bruge alle de resourcer de har, på at hjælpe. Fordi for Maria og Adrian er en hund ikke bare en hund, det er børn. Og man efterlader ikke børn på gaden til en voldsom og pinefuld død.

Derfor når de møder en hund på gaden, langs en motorvej, under noget affald, syge og underernærede, så er det for Maria og Adrian, som hvis det var efterladte børn og de kan kun gøre en ting, at hjælpe hver og en så godt de kan.

Maria og Adrian har aldrig ferie, har aldrig en weekend fri, sover alt for lidt, står op før os andre og arbejder også om natten enten med syge hunde eller transport rundt om i Europa. De arbejder, når det er alt for varmt, alt for koldt, når det regner og alt er vådt, tungt og trist. De står for alt fra dyrlægebesøg, indkøb af foder, fordring, opsamling af fæces.

De har aldrig en pause. Samtidig skal de forsøge at oplyse europa om deres arbejde, om hundene, der mangler et hjem, om nøden når regningerne hober sig op. De har med andre ord alt alt for meget på deres hænder og har brug for hjælp.

Så hvordan kan du hjælpe Maria og Adrian og deres hunde.

  • Ja man kan altid adoptere en hund, hvis man har pladsen, tid, evner og kan godkendes til at få en gadehund. For hver enkelt hund der kan hjælpes til et bedre liv, er vi alle taknemmelige.
  • Men der er også brug for donationer. Du kan donere store som små penge beløb enten ved at kontakte os eller direkte til Maria og Adrian via deres paypal.

  • Vi vil rigtig gerne hjælpe Maria og Adrian på længere sigt, så har du mulighed for at arbejde på større projekter, der tager tid at etablere, er du måske lige den person vi søger.
  • Det kan også være du har resourcerne, materialer, kontakterne til mennesker, firmaer eller fagpersoner som kan hjælpe.
  • Måske har du evner indenfor formidling. Vi mangler nogle der kan fortælle Maria og Adrians historie i visuel fortælling, documentation, video, som kan nå længere ud til en større målgruppe af mennsker.
  • Vi mangler firmaer der kan støtte op med rådgivning og vejledning, nationalt som internationalt. Reklame firmaer, advertising m.m.
  • Vi mangler arkitekter, eller lignende som forstår Rumænsk infrastruktur og kan vejlede og kommunikere omkring tilladelser og muligheder for hvordan vi kan sikre og etablere shelteret på lang sigt.
  • Firmaer som kan tilbyde større donationer i form af materialer til at bygge af, arbejds kraft eller transport, lokalt som internationalt.
  • Vi manger frivillige som ønsker at hjælpe med dagligt arbejde, lokalt på shelteret, men også til at bygge shelteret op.
  • Vi mangler dyrlæger og dyrlæge studerende som kan se mulighederne i at arbejde frivilligt for som en del af deres studie.