Maria og Adrian tilbyder hundende de bedste forhold under den lange rejse til gennem mange lande.

Der kan være 30 dyr i en bil og den kører, når den er fuld . Idag har Adrian 2 biler, så han kører sammen med sin svoger Irinel.

Maria og Adrian tilbyder derfor også andre foreninger, og andre frivillige at de kan få deres dyr med i transporten. Så deres hunde og katte kan komme gennem disse lande til nye trygge hjem på en tryg og ordentlig måde. For Maria og Adrian er det vigtigeste nemlig at kunne sikre dyrene, hvor de end kommer fra. Det kan du læse mere om via dette link.

https://www.facebook.com/Paws-in-hands-Express-Transport-761778590648753


Transporten kører gennem Tyskland, på en lang rute hvor adoptanter og frivillige modtager og afhenter hunde langs denne rute. De kommer fra mange lande. Tyskland, naturligvis, Belgien, Schweitz , Holland, Sverige, Danmark og England.

——————————————————————————————————————————–

For at hjælpe så mange dyr som muligt, er det derfor vigtigt at støtte og hjælpe med transporten.
Har du mulighed for at hjælpe og støtte med benzin, eller til andre udgifter, der er omkring så lange transporter og mange timer på vejene, så er der stor brug for hjælp. Der også kræver vedligeholdelse af bilerne, værksteds udgifter med mere, da bilerne jo lægge mage mange kilometer mange gange om måneden.
Der er også brug for bidrag til at få lavet endnu en bil af tilsvarende standard i form af indretning og bygning af bure mm, så når den ene bil er på værksted, så kan den anden bruges.

Hvis man ønsker at adoptere en hund fra Maria, skal man følge hendes facebook side. Det kan føles som en meget usædvanlig måde at adoptere en hund på. Sammenlignet med at tage hen på et internat og møde hunden først. Derfor er det man også skal følge vores anvisninger og vejledninger meget nøje, samt forberede sig grundigt på en sådan adoption.

Maria Cristinas Rieza facebook: https://www.facebook.com/MaRRia.Cristina

Vi hjælper og formidler gerne til med adoption af en hund fra shelteret “Hope for the Future”, så hvis ønsket er at adoptere en hund, kan man kontakte os pr mail eller via privat besked på facebook – eller sende os et screenshot billede af den hund, man ønsker til Maria i en privat besked. Selvom dette ikke er foreningens hovedfokus. vil vi altid gerne støtte op om at en hund kommer til bedre leve vilkår, i det omfang det er os muligt.

Næste skridt er at finde ud af hvornår næste transport er. Via de frivillige, som organiserer det hele med Maria, finder du ud af hvornår netop din udvalgte hund er klargjort med vacciner, pas osv

Der oprettes en transport gruppe for de hunde, der skal til Danmark og der kan du følge din hund på rejsen.

Transport til de nordiske lande afhænger af hvor mange hunde, der er adopteret og hvem, der kan modtage/afhente hundene.
Det er ikke Maria, der kører selv, da hun passer de 3-400 hunde hun har til daglig. Men det er Maria, der gør dem klar med pas, papirer osv til transporten dagene op til rejsen. Det er oftes Marias mand Adrian og en hjælper, der kører dyre transporten.


Det er en bestemt rute der køres, og Danmark plejer at være en af de sidste stop. Dvs at Maria og Adrian kører ikke ind i Danmark, men vi i vores forening samler sammen, til vi har et lille hold af hunde, der skal hentes – og så er det os der henter i Tyskland. Vi tilbyder den service at hente dem til vores adoptanter og det er som regel en meget dejlig og begivenhedsrig oplevelse for alle. Du vil under hele transporten opleve at blive guidet og vejledt, så du kan følge med i din hunds rejse, lige fra afgang til ankomst.


Oftes har de frivillige bilen fuld af en masse donationer med fra folk og de skal ind i hundetransporten med retur til Maria.

Når transporten ankommer, har Marias medhjælpere de papirer med på hvilke hunde, der skal til DK og til hvem.

Vognen køres enten ind på et lager, der er helt aflukket, hvor hundene tages ud af burene i bilen og over i andre bure, eller transporten afskærmes og hver enkelt hund flyttes direkte hen i et andet bur.


Derefter køres hundene hjem til hver familie eller vi mødes på et aftalt sted i forhold til ruten i Danmark . Her afleveres hunden i din varetægt og du har dermed ansvaret for hundens videre trivsel. Herfra bør du have nærlæst alt om hundes følgende dage beskrevet andre steder her på hjemmesiden.

Hundene får tilbudt mad og drikke under deres transport, og Adrian kan udskifte deres måtter, da det ikke er ikke rart for hundene at sidde i deres egen afføring i 48 timer. Men da hundene er i stress er det ikke sikkert de indtager særligt meget undervejs. De tilbydes også kun at komme ud i sele og tisse af, hvis det er sikkert og hunden er tryg ved dette. Ellers er det bedre at den har et uheld inde i buret og at måtten skiftes ud.

Fordi hundene sidder i stress igennem flere dage – kan der selvom de er testet for orm mv hjemmefra – genopstå smitte – både fra hunden selv eller via luftveje. På samme måde som når vi sidder i en flyvemaskine hvor man kan smitte hinanden fordi luften cirkulerer. Derfor anbefaler vi altid at adoptanter giver deres nye hund en ormekur efter hjemkomst til dk. Hundene har fået ormekur i Rumænien, men vi ser sommetider, at de ikke har taget det hele. Så derfor er der af og til hunde som stadig har orm når de ankommer, så derfor anbefaler vi at I giver dem en ekstra kur når de kommer.

ttps://www.ormepiller.eu/da/panacur-ormekur.html


Du bør derfor som det første tilbyde din hund vand og mad.

Afslutningsvis bør du vide at alle os der er med i dette arbejde, gør det frivilligt, i vores fritid. Vi får ikke penge for det og vi tilbydes ikke nogen former for kompensation for vores indsats. Vi gør dette for at hjælpe disse hunde til en bedre tilværelse. Uden nogen anden bagtanke end dette. Skulle du opleve du ikke får respons lige når du ønsker den, er det fordi vi ved siden af dette arbejde også skal tjene penge til vores eget liv. Vi har alle egne dyr og familie vi tager os af ved siden af. Derfor håber vi du er tålmodig, men du må naturligvis altid gerne sendes os en reminder, hvis vi har glemt noget. På forhånd tak.