En hund direkte fra shelteret i rumænien koster 3.900 dkr

Det er faktisk ikke hunden der koster noget.

Hunden er i princippet gratis og vi sælger derfor ikke hunden som en vare.

Vi tjener ikke penge som en dansk hundeavler.

Vi er registret som en frivillig, non-profit forening. Det betyder at alle donationer og andre midler går til at hjælpe hundene i Rumænien. Vi er et hold af mennesker, som arbejder gratis for at hjælpe og vi lægger mange timer og betaler ofte selv mange udgifter bare for at hjælpe hundene og hjælpe jer adoptanter. Vi gør det GRATIS og beder ikke om andet end forståelse og respekt for det store arbejde vi lægger hver dag året rundt.

Det du betaler for – det er at Maria har reddet din hund, givet den mad i flere måneder (nogle i flere år), ormekur, alle vaccinationer, fået hunden chippet, fået den neutraliseret, når den er vurderet gammel nok til dette .

Hvis hunden er blevet syg i den tid den har været hos Maria, er den blevet behandlet. Det kan være alt fra kennelhoste, giardia, barbesia, cancer, amputationer og meget andet. Behandlinger der hos en dansk dyrlæge koster mellem 2000- kr til 30.000 kr. Det betyder IKKE at hunde IKKE kan have sygdom med sig, men der er behandlet undervejs. (400 hunde på samme areal, vil give høj smitte spredning) læs mere:

https://www.xn--rumnskehunde-8cb.dk/sygdomme/

Så er der yderligere inkluderet i den pris et europæisk pas – som også ville koste i danmark hos en dansk dyrlæge i Danmark – hvis man for eksempel vil til Sverige eller Tyskland – eller skal ud og rejse i EU med sin hund.

Yderligere er inkluderet at hunden bliver transporteret hele vejen til Danmark fra Rumænien. Hvilke vi slet ikke skal gøre os kloge på hvad ville koste idag efter de benzin priser vi har i EU – hvis man nu selv skulle hente en hund i udlandet. ( Folk der køber race hunde kører jo gerne ud af landet for at hente nyt blod )

Vælger du at adoptere en hund som vi har taget i pleje i Danmark skal du på beregne et ekstra adoptions gebyr til dækning af udgifter.

Det beløb dækker kost og logi i Danmark og at du har mulighed for at komme og besøge en lille hund og mærke efter om det er en hund der matcher dig.

Hvad enten det er på den ene eller anden måde skal du godkendes som adoptant – det bliver du ved at læse dette link her:

https://www.xn--rumnskehunde-8cb.dk/adoption-af-hund/